doğa biyotin için ürünler (5)

Biotin 2,5 mg 120 tablet

Biotin 2,5 mg 120 tablet

Biyotin veya vitamin B7, bağırsak bakteriyel florası tarafından üretilen, doğru glukoz dönüşümü için gerekli bir besin maddesidir. Bu nedenle, diyabetle mücadele eden insanlar için son derece önemlidir. Ayrıca, biyotin yağ asitlerinin sentezinde ve dışsal amino asitler grubuna ait olan lösin metabolizmasında önemli bir rol oynamaktadır ve vücudun doğru gelişimini ve cildin durumunu da etkilemektedir. Biyotin eksikliğinin belirtileri şunlardır: <ul> <li> uyku hali </li> <li> isteksizlik </li> <li> sinirlilik </li> <li> kaygı ve depresyon </li> <li> saç dökülmesi </li> <li> çatlak tırnaklar </li> <li> konjonktivit </li> </ul> Vitamin B7, et (domuz, sığır, kümes hayvanları), yumurta sarısı, peynir, kepek, koyu pirinç, kanola ve ayçiçeği yağı ile birlikte muz, kavun, greyfurt, üzüm ve şeftali gibi meyvelerde bulunabilir. Teknolojik işlemler ve ısıl işlem, gıda ürünlerinde bulunan biyotinin kısmi veya tam olarak kaybolmasına neden olur, bu nedenle önemlidir.
Spirulina 400 tablet - 100g vivio

Spirulina 400 tablet - 100g vivio

Mavi-yeşil mikroalga spirulina besler ve tonlar, eksikliklerle mücadeleye yardımcı olur ve aynı zamanda yüksek klorofil içeriği sayesinde temizleyici bir etki gösterir. İçerikleri iyi bir şekilde emilir. Spirulina'daki protein yanında beta-karoten, klorofil, GLA ve diğer besin maddeleri açısından zengin bir kaynaktır. Kolayca emilebilen protein açısından zengin bir kaynaktır ve ağırlığının yaklaşık %70'ini oluşturur. Spirulina'daki protein, %85'e kadar sindirilir. Büyük miktarlarda: D, K vitaminleri ve B vitaminleri içerir. Ayrıca: demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve çinko açısından iyi bir kaynaktır. İyot içeriği sayesinde, spirulina, eksikliğinden kaynaklanan tiroid hastalıklarının tedavisinde yardımcı olabilir. Spirulina, karaciğeri ve böbrekleri toksinlerden arındırır, kan kalitesini iyileştirir, uygun bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bakteri, mantar ve maya büyümesini inhibe etme yeteneğine sahiptir. Belirleyici mavi renk, gıda ürünleri arasında nadiren bulunur.
Balık kolajeni kapsül 60 kapsül

Balık kolajeni kapsül 60 kapsül

Balık kolajeni kapsül halinde, plankton ve ince bitkisel gıda ile beslenen tatlı su balığı olan beyaz tołpyga derisinden elde edilen bir üründür. Bu balık, veteriner kontrolü altında kontrollü su rezervuarlarından yakalanmaktadır. Ağırlıklı metallerle su kirliliğinin en az düzeyde olmasını sürekli olarak sağlanmaktadır. Kolajen, uzun zincirli bir amino asittir ve insan vücudundaki en bol proteindir. Cildin, saçın ve tırnakların büyük bir kısmını oluşturur. Eklem ağrıları ve osteoartrit durumlarında, tendonlar gibi hareket organlarında kullanılır. Kıkırdak yenilenmesini, yaraların iyileşmesini etkiler, cildi, saçı ve tırnakları güçlendirir. Kapsüller - 340 mg <strong> kullanımı </strong> günde 2-4 kapsül (sabah veya akşam) bol su ile yutulmalıdır. Hazırlığın alınması için önerilen süre 3 aydır. Ürün, içeriğindeki herhangi bir maddeye alerjisi olan kişiler tarafından kullanılamaz. Unutmayın ki yalnızca sağlıklı bir yaşam tarzı ve dengeli bir diyet, vücudun düzgün çalışmasını ve iyi bir sağlığın korunmasını sağlar.
Bioagave Biışık 1100 g

Bioagave Biışık 1100 g

Bioagavensirup Bright, ekolojik bitkilerden üretilen doğal bir üründür. Agave, yüzlerce yıldır, özellikle Güney ve Orta Amerika'da yetiştirilmektedir. Etli ve kalın yaprakları, bir rozet şeklinde düzenlenmiş olup, keskin dikenlerle kaplıdır. Hafif agave, beyaz şeker ve bal için bir alternatif olmalıdır. Tadı, baldan daha hassastır. Agavensirup, normal şekerden neredeyse 1,5 kat daha tatlıdır. Hafif agavensirup'un tadı, koyu şurubun hafif karamel tadından daha nazik ve nötrdür. Agave, bitki kökenli doğal bir tatlandırıcıdır ve yarı sıvı formdadır. Veganlar, balın yerine kullanmak için bunu isteyerek tercih ederler. Baldan daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve geniş bir mutfak kullanımı vardır. 15% RWS* Yağ: 0 g - 0% Doymuş yağ asitleri: 0 g - 0% Karbonhidrat: 71 g - 27%, Şeker dahil: 69 g - 77% Lif: 5,8 g Alkol: 0 g - 0% Tuz: 0,05 g - 1% *Referans gıda değeri & Nbsp; <strong>